joi, 13 decembrie 2007

BitDefender s-a clasat in fruntea producatorilor mondiali de solutii de securitate


BitDefender® anunta ca la începutul lunii septembrie 2007, tehnologiile sale antivirus/antispyware au avut o rata de detectie de 99.51% în cadrul unei testari împotriva a circa 1 milion de amenintari informatice.
Analiza a fost realizata de catre cea mai renumita organizatie mondiala de testare a aplicatiilor de securitate IT, AV-Test.org din Germania (www.av-test.org).

Acest rezultat a plasat BitDefender în fruntea tuturor furnizorilor mondiali de tehnologii proprietare antimalware, demonstrând înca o data capabilitatile tehnologiei de detectie proactiva B-HAVE, dezvoltata de producatorul român.

Testul a masurat capacitatile a 29 solutii de securitate cu motoare unice sau multiple de scanare (în general, aceste produse utilizeaza motoare de scanare licentiate de alti producatori), precum si abilitatile acestora de a detecta aproape un milion de diferite tipuri de atacuri informatice, folosind semnaturi actualizate la zi.

„Suntem foarte încântati de rezultatele acestui test si vom continua sa dezvoltam tehnologii inovatoare, pentru a ne mentine în fruntea topurilor mondiale ale producatorilor de solutii de securitate”, a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender’s Chief Technology Officer.

Toate produsele BitDefender cuprind tehnologii proprietare de detectie proactiva a amenintarilor informatice. Acestea, precum si noi functionalitati construite special pentru a raspunde noilor cerinte ale clientilor, vor fi în curând disponibile si în România sub forma unei noi suite de securitate BitDefender.

0 comentarii | comenteaza si tu !:

Trimiteți un comentariu