joi, 20 decembrie 2007

Pink şi-a tăiat degetul, gătind pentru soţ


Deşi a primit din partea soţului său doar infidelităţi, solista Pink nu îi răspunde lui Carey Hart cu aceeaşi monedă. Din contră! Ştiind că mariajul ei este pe ducă, americanca încearcă să mai dea o şansă iubirii care cândva i-a legat. Şi cum poate o femeie să se pună mai bine în valoare decât prin arta culinară?

În reşedinţa cuplului, cântăreaţa s-a „închis” în bucătărie cu gândul de a-i pregăti motociclistului bucate alese. Numai că intenţia ei bună a avut parte de un ghinion de neimaginat. Tânăra în vârstă de 28 de ani aproape că şi-a tăiat degetul inelar, în timp ce gătea somon pentru Hart.

Sângerând foarte tare, Pink, pe numele ei adevărat Alecia Beth Moore, a fost dusă de urgenţă la spitalul „Sherman Oaks” din California.

„Sunt fără doar şi poate o bucătăreasă îngrozitoare. Am avut nevoie de patru copci”, a declarat eroina întâmplării.

Cine ştie, poate incidentul i-a apropiat din nou pe cei doi parteneri, care de curând au luat în calcul divorţul. „Despărţirea îi pândeşte. Carey iese cu o blondă în paralel, pe care a prezentat-o lumii întregi”, a declarat mai demult un amic al lui Hart. La aceste afirmaţii s-au adăugat şi spusele apropiaţilor lui Pink, cărora solista li s-a destăinuit. „Nu mai merge”, le-a zis artista prietenilor ei.


0 comentarii | comenteaza si tu !:

Trimiteți un comentariu