joi, 20 decembrie 2007

Şoc şi dezamăgire după anunţul că sora lui Britney e însărcinată

Britney rebelă? Doar mic copil pe lângă sora ei de doar 16 ani, asta spun mulţi oameni după ce vestea că Jamie Lynn Spears aşteaptă un copil la o vârstă atât de fragedă a făcut înconjurul lumii. Aşa cum era de aşteptat, anunţul şocant a generat un adevărat scandal.Evident, majoritatea opiniilor sunt negative, iar şansele ca sora lui Brit să fie privită în continuare ca un model pentru adolescenţi sunt foarte slabe.

În timpul în care campaniile împotriva maternităţii la vârste fragede trag semnale de alarmă, Jamie Lynn, de doar 16 ani, anunţă că va deveni mamă. „Fata mea în vârstă de 11 ani vede în fete ca Jamie Lynn sau Miley Cyrus adevărate modele. Mulţumesc lui Dumnezeu că încă o mai are pe Miley Cyrus”, a comentat un cititor pentru People. „Acesta este un şoc? Unde sunt modelele demne de urmat? Îi învinuiesc pe părinţi, pentru că nu au fost în stare să îşi înveţe fiicele să se poarte cuviincios. Sunt ruşinat că sunt din acelaşi stat cu mine. Îmi pare foarte rău pentru ele”, a ţinut să precizeze un alt cititor. Evident, au fost trimise şi mesaje de încurajare pentru tânăra viitoare mămică: „Cred că nimeni nu ar trebui să comenteze despre Jamie sau despre mamele tinere. Nu are sens să judeci un om fără să îl cunoşti. Te sprijin, Jamie Lynn, până la capăt. Mult noroc şi uită de oamenii ale căror comentarii sunt negative”.

Vedeta „spectacolului”, sora ei celebră, părinţii amândurora, despre toţi s-a vorbit în mesajele de mai sus, mai puţin despre viitorul tătic, Casey Aldridge. „A avut grijă de Jamie Lynn foarte bine. Dacă a mers ceva greşit, el a ştiut întodeauna să o ajute”, a povestit o sursă despre iubitul tinerei. Băiatul, în vârstă de 18 sau 19 ani, a stat departe de lumina reflectoarelor, doar ocazional însoţindu-şi iubita la diferite evenimente mondene. Ca pe toţi ceilalţi, vestea sarcinii l-a luat şi pe el prin surprindere, dar, potrivit amicilor apropiaţi, Casey Aldridge se va descurca în faţa unei asemena provocări. „Va fi un tată bun”, a asigurat o sursă.

Cât despre interpreta „Toxic”, fiecare face ce a învăţat. Şocată sau nu de anunţul potrivit căruia sora sa este însărcinată, Britney a ieşit liniştită la cumpărături. „Ne-a sunat seara târziu şi ne-a spus că vrea să cumpere cadouri pentru Crăciun. Arată foarte bine şi s-a purtat foarte frumos. A cumpărat pentru mama şi pentru sora ei cadouri asortate”, a povestit o sursă.


0 comentarii | comenteaza si tu !:

Trimiteți un comentariu