joi, 20 decembrie 2007

Pleacă Zapata? Sevilla oferă 4 milioane € pentru stelist

Nu a trecut mult timp de când Gigi Becali a anunţat cei opt jucători de care se va despărţi Steaua în această iarnă, că un alt jucător, de această dată ofertat, ar putea fi transferat. FC Sevilla, fosta adversară a Stelei în grupa H a Ligii Campionilor, îl doreşte pe portarul Zapata, pentru care este decisă să plătească patru milioane de euro, de opt ori mai mult decât a plătit Steaua pe el.

Ştirile Sportive ale Antenei 1 au anunţat că goalkeeperul de 29 de ani a intrat în atenţia andaluzilor la meciul direct de la Sevilla, scor 1-2, pe 7 noiembrie, când stelistul a prins o zi mare, limitând proporţiile scorului prin paradele senzaţionale reuşite în faţa lui Kanoute, Luis Fabiano şi Keita. Apoi, spaniolii l-au urmărit şi la alte jocuri şi, cum Zapata a fost poate cel mai bun stelist în acest sezon, au fost impresionaţi.

În plus, oficialii şi antrenorii Sevillei au primit amănunte de la fundaşul central al echipei, Aquivaldo Mosquera, coleg cu Zapata la echipa naţională a Columbiei. Mosquera a fost şi cel care i-a spus stelistului despre intenţiile Sevillei de a încerca să-l achiziţioneze pe goalkeeper-ul roş-albaştrilor, care ar primi un salariu de 800.000 de euro pe sezon.

Sevilla ar urma chiar să înainteze şi o ofertă pentru Zapata, însă tranzacţia are şanse mici de reuşită, pentru că Gigi Becali nu este dispus să se despartă de cel mai bun portar al său, după experienţele nereuşite cu Carlos sau Andrey. „Nu va pleca niciodată! Indiferent de suma pe care o primesc pe el. Nu-l dau nici dacă mi se oferă 10 milioane pe el. Este cel mai bun portar de când sunt eu la Steaua şi este netrasferabil. Va pleca doar dacă voi găsi un portar mult mai bun decât el sau doar dacă nu va mai da randament. Cum să-l dau afară pe cel mai bun portar care a jucat la Steaua? Poate să fiu nebun la cap şi atunci aş putea renunţa la el. Să fie clar, Zapata este cel mai bun portar pe care l-a avut Steaua vreodată. Nu va pleca niciodată de la Steaua!”, a spus Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Totuşi, Steaua ar putea să îl cedeze pe Zapata, dar din vară, în condiţiile în care andaluzii sunt pe cale să îî dea drumul lui Armenteros în Ghencea.


0 comentarii | comenteaza si tu !:

Trimiteți un comentariu